Sessioner

Lær at “tage telefonopkaldet” fra dig selv- lytte til din indre stemme via kropssignalerne -og kunne holde dit hjerte åbent.

Via min vejledning og healing tar vi udgangspunkt i dit behov og eller udfordringer lige nu.

 

Chakraafbalancering/healingssession – på briks samt som fjernsession

Via samtale åbnes så vi kommer dybere i udredningen omkring årsager til din udfordring- din smerte.

Efterfølgende session med healing.

– giver dig et friere åndedræt, rolig tilstedeværelse i din krop samt følelse af frihed indeni. Der skabes plads via det at give slip i accept og tillid.

Via afbalanceringen skabes ro og energierne i kroppen hjælpes i bevægelse.

Uanset din udfordring lige nu om det er i kroppen, følelser, energiforladthed samt nedsat livsgnist, så vil min session med terapeutisk samtale/skriv samt min energi-healing være præcis den afbalancerende og rensende energi, som din krop og dit energisystem har brug for lige NU.

PRIS: 700kr

Der er altid en efterfølgende opfølgning v tlf samt skriv.

Kontakt mig via sms eller messenger. tlf 26808259- for spørgsmål

 

Forløb

Der er ingen facit for hvor mange sessioner, der kræves og hvor ofte. Mange kontakter mig mhp at få det bedre mit smerter og udfordringer i kroppen, med sig selv i hverdagen, forebygge livsstilssygdomme samt for personlig udvikling og sparring. Det er derfor op til den enkelte at afgøre hyppighed og antallet af konsultationer.

Et sammenhængende forløb over feks 1 måned vil gøre dig endnu mere fokuseret mht. at blive mere målrettet og tro mod dig selv. Lære at give slip på blokeringer og stå i dit eget lys. Du vil således lære, at svarene på mange ting  findes inde i dig selv!

Kroppen husker det du vil glemme og lyver aldrig!!

Når du mærker at din krop bliver fri for blokeringer vil du mærke lettelse omkr spændinger og smerte. Det vil forplante sig ud i alle livsområder.

I et forløb på feks 1 måned med de sessioner du føler behov for – vil du i den grad mærke “at committe dig” overfor DIG. Tage lederskabet af egen energi, krop og liv.

 

Ønsker du eller din virksomhed et sammenhængende forløb så kontakt mig og jeg sender gerne et tilbud.