Om mig

Jeg er Lisbeth Grud, 58 år.

Tak for din interesse for mig og fordi du kigger på min side her.

Både min krop og min sjæl tages altid med “på råd” i mine beslutninger både privat og i mit virke. Jeg stræber altid mod at både kroppen og sjælen trives.

Sørger for at tage hånd om min krop med optimal næring til alle celler, bevægelse og gennemstrømning af min livskraft samt ro og hvile mhp fornyet opladning.

En sund krop er med til at sjælen trives og det samme er gældende den modsatte vej. Lytter du ikke til din sjæl, din indre stemme DIG, så blir kroppen syg.

Min allervigtigste mission er netop at hjælpe endnu flere til på denne måde at være tro mod den man inderst inde er.

Hele mit liv og mit virke til nu har været en smuk rejse, hvor jeg idag er nået til at kunne mærke mig selv og den jeg er samt min store passion mere end nogensinde før.

Min barndom, opvækst, ungdom samt voksenliv har i den grad mere været en “jagt” efter mig selv og min indre kerne – en jagt udenfor mig selv, i troen på at andre og andet kunne vise mig, hvem jeg er samt hvad min indre visdom og store passion er!!! Herigennem har der været så megen læring som jeg er dybt taknemmelig for.

Får hver dag dyb kontakt til mit indre -via dygtige mentorer gennem mere end 25 år og især de seneste 4-5 år og selvfølgelig pga det faktum, at jeg begyndte at fylde mig selv op som det første hver dag og ikke først og fremmest vendte min energi udad mod “de andre, det andet” – “at jagte og lede” uden det egentlige overskud, så er jeg langsomt 0g sikkert ved at være landet “hjemme i mig selv”.På den måde ment i følelsen af at jeg er ok når jeg er mig.

Derfor mærker jeg så meget indefra, fra min naturlige gudsgivne kerne- mærker min passion og store glæde i at vejlede og heale mennesker, i kærlighed at vise vejen til, at flere mennesker trygt kan være den, de er i deres inderste kerne og sandhed.

 

Ved at lytte, give plads samt guide og afbalancere ud fra den, som jeg dybest set er med min grundlæggende visdom og medfødte evner, vil det glæde mig at hjælpe osse dig “hjem i dig selv” på bedste vis – dig, som nu er klar til helt at leve den du er og ikke den du tror du skal være.

Det er en stor befrielse at “komme hjem i sig selv”, og udover den ovennævnte passion så er mit liv en fortsat og livslang læring. En læring med ønsker og drømme, som kommer indefra og ikke udefra og noget jeg oplever som et krav eller andres forventning. nej- et fortløbende ønske om at bidrage mest muligt som den jeg er og blir når jeg er den bedste udgave af MIG.