​Telefon: 26 80 82 59

​Få øget velvære, indre ro og balance med henblik på livsglæde.

Kvinde, 62 år​

Behandlinger hos Fysioterapi for krop og sjæl har betydet, at jeg er blevet mere opmærksom på min krops signaler i forhold til smerter. Jeg har lært noget om, hvordan nervebaner, led og muskler påvirker hinanden og hvordan jeg selv kan være opmærksom på, hvordan jeg bruger min krop for at undgå smerter. Det gælder både arbejde, søvn og hvile.

Det unikke og det som skiller sig ud i forhold til anden behandling er, at Lisbeth lytter meget til, hvad jeg kan fortælle hende om mine smerter.

Hendes behandling er meget rettet mod den enkelte klients specielle skavanker/symptomer og hvad der hos den enkelte klients livsform kan påvirke helbredet.

En mere helhedsorienteret behandling! Derfor anbefaler jeg gerne Lisbeth.

Anette Federspiel:

Da jeg blev opmærksom på Lisbeths klinik, var det et meget stort plus, at hun tilkendegav, der er mange bolde at spille med. For mig var det helt præcist rosen terapi, der fangede, fordi jeg havde en opfattelse af at det var vejen frem for mig.

Den professionelle tilgang Lisbeth har, sammen med rosenterapiens blide behandlingsform var det helt rigtige. Jeg har stille og roligt fået færre problemer, mere muskel smidighed, mere krops bevægelighed og større forståelse for hvordan min krop og det jeg oplever, spiller sammen.

Lisbeth har en unik måde at vende tingene, smerterne og problematikkerne på, der passer ind i min opfattelse af verden. Der er altid fokus på hele personen med tanker og følelser, aldrig kun på det sted, der er smerter. Ligeledes er der altid gode muligheder for at vende, både den fysiske og den ikke fysiske, tilgang til kroppen og dens symptomer. Jeg har anbefalet og anbefaler stadig gerne Lisbeth til alle der måtte have interesse.

Firmainformation

Fysioterapi for krop og sjæl

CVR: 18286092

Kontakt mig

Telefon: 26 80 82 59

E-mail: mail@lisbethgrud.dk

Find vej

Blærevej 31

9600 Aars