​Telefon: 26 80 82 59

​Få øget velvære, indre ro og balance med henblik på livsglæde.

Kvinde, 62 år​

Behandlinger hos Fysioterapi for krop og sjæl har betydet, at jeg er blevet mere opmærksom på min krops signaler i forhold til smerter. Jeg har lært noget om, hvordan nervebaner, led og muskler påvirker hinanden og hvordan jeg selv kan være opmærksom på, hvordan jeg bruger min krop for at undgå smerter. Det gælder både arbejde, søvn og hvile.

Det unikke og det som skiller sig ud i forhold til anden behandling er, at Lisbeth lytter meget til, hvad jeg kan fortælle hende om mine smerter.

Hendes behandling er meget rettet mod den enkelte klients specielle skavanker/symptomer og hvad der hos den enkelte klients livsform kan påvirke helbredet.

En mere helhedsorienteret behandling! Derfor anbefaler jeg gerne Lisbeth.

Anette Federspiel:

Da jeg blev opmærksom på Lisbeths klinik, var det et meget stort plus, at hun tilkendegav, der er mange bolde at spille med. For mig var det helt præcist rosen terapi, der fangede, fordi jeg havde en opfattelse af at det var vejen frem for mig.

Den professionelle tilgang Lisbeth har, sammen med rosenterapiens blide behandlingsform var det helt rigtige. Jeg har stille og roligt fået færre problemer, mere muskel smidighed, mere krops bevægelighed og større forståelse for hvordan min krop og det jeg oplever, spiller sammen.

Lisbeth har en unik måde at vende tingene, smerterne og problematikkerne på, der passer ind i min opfattelse af verden. Der er altid fokus på hele personen med tanker og følelser, aldrig kun på det sted, der er smerter. Ligeledes er der altid gode muligheder for at vende, både den fysiske og den ikke fysiske, tilgang til kroppen og dens symptomer. Jeg har anbefalet og anbefaler stadig gerne Lisbeth til alle der måtte have interesse.

Eva Rieks:

Fysioterapi for Krop og Sjæl har hjulpet mig rigtig meget. Det jeg har meget god erfaring med er, at Lisbeth har hjulpet mig med at få mere ro på mig selv efter 2 nedture med stress. Det var rigtig hårdt og det sad i kroppen i lang tid, men med blid behandling i mine spændte områder som eks. skuldre, bryst, lænd ja over hele kroppen, som vi fik snakket meget om, hvor kom fra - forskellige sammenhæng- og jeg var ikke i tvivl om, at mit selvværd var dårlig og at troen på mig selv var langt henne og finde, og det er også det at tro at man er noget værd. Jeg har haft en ide´om at alle andre er meget mere værd og kan meget mere end mig, og dette har Lisbeth virkelig hjulpet mig med og til at se anderledes på. At genfinde troen på mig selv og mit værd. Samt det med at have dårlig samvittighed over, hvad andre mon mener og tænker og det med selv at vælge, hvad jeg gerne vil og mener. Den følelse af, at det er det jeg gerne vil og synes det er det jeg brænder for er noget Lisbeth er rigtig godt til at snakke med en om og samtiddig får man oplevelsen af via en blid behandling, at disse indsigter får alle spændinger væk, så man føler sig så godt tilpas. Jeg føler jeg får lukket og afsluttet ting, som har fyldt rigtig meget inde i mit indre.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Lisbeth til en behandling, da man føler sig velkommen og imødekommet hos hende samt man føler den ro og dejlige væsen som Lisbeth, samt hendes ærlighed og fortrolighed man kan mærke hun har i sig. Hun er også ærlig om, hvor hun får sin hjælp fra og det har meget stor betydning for mig.

Så har du Stress - indre uro - dårlig selvværd - føler dig nedtrykt så tøv ikke med at kontakte Lisbeth.

Jeg kan varmt anbefale Lisbeth og så oplever jeg det som et plus, at hun har erfaring med både fysioterapi og mange andre behandlingsmetoder og indfaldsvinkler.

Firmainformation

Fysioterapi for krop og sjæl

CVR: 18286092

Kontakt mig

Telefon: 26 80 82 59

E-mail: mail@lisbethgrud.dk

Find vej

Blærevej 31

9600 Aars