​Telefon: 26 80 82 59

​Få øget velvære, indre ro og balance med henblik på livsglæde.

MIN UNIKKE BEHANDLING​

Hvori ligger det unikke i min behandling?

De fleste er bevidste om eller har en mening om, at når man mærker smerter/skavanker, spændinger og lign et sted i kroppen ja så hænger det sammen med mange andre steder i kroppen.

Når jeg har klienter på briksen og mine hænder arbejder andre steder end der, hvor du mærker ”skavanken” så er der mange som udtrykker: ”Ja, det hænger jo sammen det skidt” 

Ja, det gør det. Og det er der mange videnskabelige beviser på både indenfor de traditionelle behandlingsmetoder samt indenfor de mere utraditionelle/alternative metoder.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg har erhvervet erfaring og viden indenfor begge områder, hvilket i den grad er unikt.

Med mine efterhånden mange uddannelser ( Fysioterapeut, KST terapeut, Rosenterapeut, akupunktør , energi og manifestation) og 30 års erfaring både med behandling, kropsarbejde samt selvudvikling og energiarbejde, arbejdet med mennesker individuelt og på hold, så sidder denne viden om, at tingene hænger sammen, ikke blot i hovedet.

Nej, det er simpelthen en kombination af viden- i hovedet, erfaring og så den unikke del jeg faktisk er "blevet givet ovenfra”: At mine hænder faktisk selv ved, hvor de skal flytte sig fra og til på din krop, når du ligger på min briks.

Har du brug for en forklaring så læs endelig videre. Det unikke kommer først nu!!!

For år tilbage, da jeg næsten var nyuddannet fysioterapeut var jeg lagt ned i en personlig krise med sygdomsperiode som følge. I denne periode var der både psykiske og rent kropslige/fysiske reaktioner. ( Det hænger jo sammen det skidt!!)

Jeg vågnede så en morgen med en følelse af at have fået en slags besked med en vished om, hvad jeg skulle gøre ved mig selv. Ja, du læste rigtig!

Jeg gav mig ligesom hen til denne form for trance-agtige tilstand, hvor mine hænder nærmest ”tog over af sig selv” og begyndte at trykke rundt forskellige steder på min krop. Min mave snakkede voldsomt med som en reaktion på frigørelse af energi/forløsning af blokeringer- ja og osse rent følelsesmæssige indsigter fik jeg derigennem serveret via denne egenbehandling.

På dette tidspunkt blev det jo for mig selv meget klart, hvordan det hele hænger sammen. Og det blev en stor hjælp på egen krop at mærke det hele virke, eftersom jeg kunne være med til at få mig selv i balance både fysisk og følelsesmæssig.

Det var dog noget overvældende for mig, og jeg fortalte det ikke til så mange, eftersom jeg som ret ny i fys-kredse følte, at jeg nok hellere måtte holde mig til de ting ”der var videnskabelige beviser for” – og janteloven var jeg jo osse ”befængt af” : Man skulle jo nødig tro man var noget og kunne noget, når man nærmest ingen erfaring havde som fys.

Så det hele blev af mig jo nærmest ”pakket ned og gemt væk” med en slags følelse indeni af skyld og skam over på en sådan måde nærmest at have ”set lyset”.

Jeg gik i gang med ”den vej man nu skal gå” som nyuddannet fysioterapeut, tage de kurser, ”som man da skal have” og de jobs,”som gir den rette erfaring”

Så fint at erhverve viden og kunnen via den vej. Det har givet mig rigtig meget. Og efter hvert kursus har jeg altid gjort meget ud af at bruge det lærte, få det ud i praksis, ind i mine hænder og på den måde bruge megen tid med det nye.

Det har dog altid endt op i, at det hele udviklede sig til ”min egen måde”. Hermed mener jeg, at mine hænder altid ville blande sig- ligesom ”gøre det selv” og jeg har ”modtaget beskeder” om, at nu skal jeg tjekke den og den del af kroppen med mine hænder undervejs. Spørge klienten til det ene og det andet i deres liv, deres følelser osv osv. 

De seneste 10 år især er der så virkelig mere og mere åbnet op for denne ligesom ”spirituelle del”. Åbnet op ind til den del af mig, som jo egentlig ved, hvad sammenhængen er og ved, hvad der skal gøres.

Mine hænders ”intelligens” har fået frie tøjler og dette er virkelig en stor befrielse.

En befrielse fuldt ud at stå ved den del af mig selv. Det er så fantastisk.

Og ved ”at blive sat fri” så kommer der endnu mere af mig til syne. Mere af det, som jeg med skyld og skam har måttet lukke ned.

Det er så powerfuld og så unikt, hvad jeg både med og uden mine intelligente hænder nu har at tilbyde.

Det drejer sig i den grad om kærlighed, at åbne sit hjerte og turde stå frem som den man er!

Det unikke er så, at ”Du er unik”, ”Alle er unikke”. Tør du stå frem med dit unikke?

Jeg kan hjælpe dig med at give slip, åbne dit hjerte, så du stråler som den unikke du er!!

Det starter med at din krop kommer i balance! Meget enkelt under intelligente hænder!

Kærlig hilsen

Lisbeth

​​

Synlighed og autensitet – styrke og sårbarhed

Følgende beretning har været undervejs indefra mit hjerte gennem de seneste dage- behovet for at dele noget, som virkelig kommer fra et dybt sted inde i mig, som at stå frem mere nøgen end nogensinde før- offentligt. Det føles så vigtig for, at jeg kan komme videre med mit arbejde og mit livsformål.

For snart et halvt år siden traf jeg den beslutning at få min virksomhed på facebook.

At blive synlig, komme ud af busken, give min mening til kende om dette og hint. Simpelthen at være autentisk helt indefra mit hjerte.

At komme frem med det, som jeg tror på og lægger vægt på privat og i min forretning- det har givet anledning til følelsen af glæde og styrke. 

Jeg oplever nok egentlig ikke, at der overfor mig selv er kommet så meget nyt, - men

det nye er, at der kommer mere ud. 

Desuden har jeg fået en fornemmelse af, at mange kan nikke genkendende og måske gøre brug af alt det, som jeg deler- genkende noget i sig selv.

En del reaktioner fra mine omgivelser har været meninger som at ”du har vist fået et nyt liv” og "hvordan går det med dit nye liv" andre mere forsigtige med ”spændende” osv osv.

Reaktionerne fra omgivelserne eller mangel på samme….. uanset hvad, så skulle det jo ikke være så betydningsfuld. Det er vel ikke så vigtig, hvad andre siger, mener og tror om mig og mine udtalelser.

Jeg er jo altså den jeg er og sådan er det! Slut prut!

Måske du selv kender det. At give sig mere til kende, at dele sig selv og sine overbevisninger med verden i håb om, at det kan vække genklang og give aha oplevelser derude, og især det, at komme frem med noget, som man ikke har fortalt til ret mange, noget som bare ikke ligner det, som normen og de fleste mener og føler…..ja, og så komme til at føle sig så anderledes…unormal osv osv

Jeg kender det fra mange tidligere perioder af mit liv, følelsen af at ”stikke ud”, være anderledes end de fleste. Give udtryk for det, der er anderledes. Og efterfølgende føle ekstra behov for at blive bekræftet, føle sig elsket, at høre til osv  At blive ”ramt” af stor sårbarhed. Det, at åbne sig, give udtryk osv, det betyder nemlig osse, at man bliver meget åben overfor at ”tage ind” fra omgivelserne.

De sidste uger har netop været en sådan periode. Efter måneder med megen udadvendthed, komme ud af busken, dele min hverdag med mange kendte og ukendte via dette medie.

Denne noget mere ”offentlighed” har samtidig (som i så mange andre faser i mit liv) givet mig den følelse af sårbarhed. Behovet for ” at trække følehornene til sig” og så komme frem igen senere….måske også med et lille ønske indeni, ønsket om, at man da bare kunne være ”normal”, være som de fleste, komme til fornuft, og ikke være så forbandet anderledes.!

Men igen må jeg konstatere: Jeg er mig! Jeg er altså måske ikke som de fleste, er måske unormal osv osv.

Men jeg forsøger i det mindste at forblive autentisk, og jeg lader være med ”at lade som om jeg er noget andet”

Så er det sagt!

Men der kommer mere af mig! Og jeg er kommet frem til, at nu må det briste eller bære. Måske resulterer de næste udsagn om mig selv i, at jeg simpelthen mister nogen, som står mig nær?? At jeg kommer til at opleve afvisning, opleve at ikke høre til, ikke føle sig elsket.

Jeg er kommet frem til, at så må det koste, hvad det koste vil af bekendtskaber/nære venner/familie/klienter osv. For jeg er den, jeg er, jeg tror på det, som jeg tror på, føler for det, som jeg føler for og jeg vil ikke spille skuespil og forsøge ”at være mere normal” end jeg er.

For jeg vil være tro overfor mig selv!

Jeg er nemlig:

-​sådan en, som tror på, at der er en større mening med, at være den man er her på jorden

-​sådan en, som tror på universets kraft, tror på Gud og tror på engle.

-​sådan en, som modtager hjælp ( privat og i mit arbejde) fra universet, fra Gud og fra engle, når jeg ber om det fra mit hjerte.

-​sådan en, som mærker energier, i mig selv og i andre og fornemmer, at få alt det igen, som jeg sender ud.

-​sådan en, som mærker i egen og andres kroppe, hvad tanker og følelser skaber af spændthed/afspændthed samt forårsager af mangel på flow/tilstedeværelse af flow i kroppens energi.

​​

BUM sådan!!

Det var så godt at få alt dette sagt.!

Nu kan jeg arbejde videre med mit livsformål :

- at hjælpe dig til at turde mærke dig selv, dine følelser,

- at hjælpe dig til at stå frem i lyset og skinne, som den du er

- at hjælpe dig til at få givet slip på alt det, som blokerer dig i bare at turde være dig og leve dine drømme

- at hjælpe så mange til et sundere liv, ved at formidle min viden og erfaring mht de mest sunde og selvkærlige valg for dig

Tak fordi du kiggede med her. Det er så dejligt at blive set som den, jeg er.

Kærligst Lisbeth

Firmainformation

Fysioterapi for krop og sjæl

CVR: 18286092

Kontakt mig

Telefon: 26 80 82 59

E-mail: mail@lisbethgrud.dk

Find vej

Blærevej 31

9600 Aars